МИ!

Про театр. Київський драматичний театр-студія «Яблоко» існує з 2012 року. Є чинним і виступаючим колективом, що складається з людей, для яких акторська діяльність - це ЗАХОПЛЕННЯ, ХОБІ. Театр "Яблуко" - це самодіяльний колектив для початківців акторів, які готові постійно працювати над собою, мають бажання пробувати і вдосконалювати свої сили на великий театральній сцені і готові оплачувати своє навчання і участь в роботі самофинансируемого колективу.

Про акторів. Членами нашого колективу є, можуть стати і стають люди абсолютно різних професій, що мають основну роботу, які хочуть урізноманітнити свою побутове та / або творче життя. Головне, бажання грати на сцені і можливість відвідувати репетиції 2 рази в тиждень по 2 години!

Фінансова частина проекту. У нас гроші не заробляють, а витрачають на своє навчання і отримання акторського досвіду.

Наші вимоги і досягнення. Підготовка у нас серйозна і вимоги до акторської майстерності високі. Результати діяльності театру «Яблуко» перераховані на сторінці «Нагороди».

Історія створення. Ідея з`явилась в жовтні 2012 року, а вже 27 грудня - створився перший колектив театру. І 7 вересня 2013 роки ми дали свою першу виставу «Той, хто відкриє двері» за п'єсою київського драматурга Неди Неждани.

Про діяльність. Основний жанр, в якому діє театр - сучасна драматургія.

Про репертуар. Ставимо п'єси драматургів з різних країн. Україна, Росія, США, Білорусь, Литва. У нашому творчому доробку - близько 30 вистав і близько 100 їх показів. Брали участь в 15 міжнародних фестивалях театрального мистецтва і маємо досить нагород.

Тел., Viber, WhatsApp :, Telegramm 066 2906778 Адреса: м.Київ, вул. Гарматна, 26/2. У приміщенні ДК "Росток".

Ми на FaceBook: https://www.facebook.com/groups/teatryabloko/