МИ!

Про театр. Київський драматичний театр-студія «Яблоко» існує з 2012 року. Є чинним і виступаючим колективом, що складається з людей, для яких акторська діяльність - це ЗАХОПЛЕННЯ, ХОБІ. Театр "Яблоко" - це самодіяльний колектив для початківців акторів, які готові постійно працювати над собою, мають бажання пробувати і вдосконалювати свої сили на великий театральній сцені і готові оплачувати своє навчання і участь в роботі самофінансованого колективу.

БК "Росток"

Наша зала

Про акторів. Членами нашого колективу є, можуть стати і стають люди абсолютно різних професій, що мають основну роботу, які хочуть урізноманітнити своє побутове та / або творче життя. Головне, бажання грати на сцені і можливість відвідувати репетиції 2 рази на тиждень по 2 години!

Фінансова частина проекту. У нас гроші не заробляють, а витрачають на своє навчання і отримання акторського досвіду.

Наші вимоги і досягнення. Підготовка у нас серйозна і вимоги до акторської майстерності високі. Особливо - до сценічної мови, як до основи творчості драматичного актора. Результати діяльності театру «Яблоко» перераховані на сторінці «Нагороди».

Історія створення. Ідея з`явилась в жовтні 2012 року, а вже 27 грудня - створився перший колектив театру. І 7 вересня 2013 року ми дали свою першу виставу «Той, хто відкриє двері» за п'єсою київського драматурга Неди Неждани.

Про діяльність. Основний жанр, в якому діє театр - сучасна драматургія.

Про репертуар. Ставимо п'єси драматургів з різних країн. Україна, Росія, США, Білорусь, Литва. У нашому творчому доробку - близько 30 вистав і близько 100 їх показів. Брали участь в 15 міжнародних фестивалях театрального мистецтва і маємо досить нагород. http://www.teatryabloko.kiev.ua/index.php/ru/nagrady

Контакти: Viber, WhatsApp , Telegramm 066 2906778.

Адреса: м.Київ, вул. Гарматна, 26/2. У приміщенні БК "Росток".

Ми на FB: https://www.facebook.com/groups/teatryabloko/